T 0187 48 2628
M 0623 91 4488

Schuifwandkasten

Onze kasten hebben een hoog kwaliteit gehalte. Ze worden op maat gemaakt en u kan deze helemaal naar eigen wens samen stellen, wij komen vrijblijvend langs om de kast in / op te meten, waarna u in de showroom alle kleuren en mogelijkheden rustig kan bekijken. Vervolgens kunnen we u op de computer een tekening in kleur/3D laten zien en weet u wat de kast gaat kosten.

Schuifdeuren

U kunt uw Garobe schuifwand samenstellen door een omlijsting te combineren met een deurvulling. Voor de deurvulling heeft u de keuze uit een groot aantal decorpanelen, glaspanelen en spiegels. Samen met de omlijstingen vormt dit een prachtige collectie, die regelmatig wordt aangepast aan de nieuwste woonstijlen. Met het Garobe Schuifwandsysteem kunt u eindeloos combineren en de combinatie maken die geheel bij uw woonwensen past.

Schuifdeuren

Kastinterieurs

Het kastinterieur van Garobe is van hoge kwaliteit en in vele aantrekkelijke kleuren verkrijgbaar. Het interieur is opgebouwd uit gemelamineerd spaanplaat en afgewerkt met een sterke ABS stootrand. De aantrekkelijke legplankverbinders zorgen voor een moeiteloze opbouw en een stijlvolle uitstraling van het interieur. Met de kastinterieurs op maat van Garobe kunt u uw schuifwandkast geheel naar eigen wens indelen. Dit alles wordt natuurlijk geheel op maat gemaakt.

Kastinterieurs

Bedmeubelen

Garobe biedt naast schuifwandkasten op maat nu ook bedmeubelen op maat. Dit betekent dat u bij uw schuifwandkast een bijpassende ladekast, bedachterwand of nachtkastjes kunt samenstellen. Laat uw fantasie de vrije loop en maak van uw slaapkamer één geheel met de schuifwandkasten, nachtkastjes en bedachterwanden van Garobe. Doordat alle meubelen van Garobe op maat gemaakt worden, kunt u uw opbergruimte optimaal benutten en kiezen voor ruimtebesparende oplossingen.

Bedmeubelen