T 0187 48 2628
M 0623 91 4488

Plissé hordeuren

De opvallendste eigenschap van de Plissé hordeur is dat het horgaas niet oprolt, maar opvouwt. Zelfs voor grote oppervlakken zoals schuifpuien, tuindeuren en serres biedt de typisch Japanse vouwwijze een stijlvolle oplossing. De treklijst klapt niet uit zichzelf terug, maar blijft op elke gewenste stand staan.

plissehordeuren

Raamdecoratie

Bij het inrichten van een woning gaat het om het creëren van een persoonlijke sfeer. Raamdecoraties spelen hierin een belangrijke rol. Voor ieder interieur, van trendy tot tijdloos van sfeervol tot zakelijk zijn er passende raamdecoraties. Voor elke lichtinval zijn er tal van oplossingen in stijlvolle en eigentijdse uitvoeringen.

Zonwering

Wij bieden verschillende soorten zonweringen aan van topmerken als: Multilux. Zoals terrasschermen, uitvalschermen, screen en ritsscreen. Elk type zonwering heeft zo zijn eigen kwaliteit. Markiezen zijn niet alleen een sierraad voor de gevel maar ze zijn aan de zijkant dicht dus u zult geen last hebben van zij inval van zonlicht. Ook bieden wij rolluiken en verandadak aan.

Kunststof kozijnen, -deuren en meer

Timmerbedrijf P. Kieviet heeft zich aangesloten bij de succesvolle Kroon -Kozijn formule. Bij Kroon Kozijn -Middelharnis bent u aan het -juiste adres voor kunststof -kozijnen, deuren en schuifpuien. Uiteraard op basis van een -vakkundig advies!

Standaard levert Kroon Kozijn -Middelharnis ramen en deuren met het -politiekeurmerk voor hang en
sluitwerk. Dit geeft een veilig en comfortabel gevoel!

Kroon Kozijn is inmiddels meer dan 40 jaar een begrip in -Nederland voor wat betreft het leveren en -monteren van -kunststof kozijnen, deuren, dakkapellen, gevelbekleding en meer. Kroon Kozijn -Middelharnis werkt uitsluitend met kwaliteitsproducten die voldoen aan de strengste eisen. Onze klanten in de regio -Middelharnis en omstreken kunnen rekenen op een uitstekende service, ook na oplevering.